collage_object

Kundklubben.

Bli medlem i 2 Plans unika kundklubb!
 
Ända sedan jag öppnade min butik i Mälarhöjden för sjutton år sen, så har min önskan, vilja och ambition varit, förutom att omge mig med och sälja vackra saker, att hjälpa kvinnor i alla åldrar att se och känna sitt bästa och snyggaste jag. Det är inte alltid det lättaste att se vad som passar en själv, det är så mycket enklare att gå på autopilot och välja det man alltid valt. Det krävs mod att våga ändra och välja något annat. Därför finns jag här för er med råd och dåd  och nya infallsvinklar.
 
2 Plan är ingen vanlig butik och du som varit här vet att jag värderar den personliga servicen högt. Under åren här, har jag sett så många kvinnor hitta en ny stil och ett nytt självförtroende i min butik, det är bland det bästa och roligaste jag vet! 
I butiken finns alltifrån lyxigare märken som Lisa Yang, Mos Mosh, Hunky Dory, One Season  med flera - till min egen kollektion Cashe och riktigt prisvärda kollektioner från bla Vila och Garcia.  Det finns mycket att välja på och ibland vill man ha mer än vad kassan tillåter…så för er, mina trogna kunder har jag  skapat 2 Plans generösa kundklubb! Vare sig du drömmer om en ny jacka eller en helt ny garderob,  så har du chansen att göra verklighet av drömmen genom att gå med i kundklubben.

Alla har vi många  utgifter varje månad som  måste gå före både  sidenblusen från Johnny Was och  de där snygga byxorna från Marlene Birger, men med ett månadssparande som fördubblas när du sparat i ett år - så får du råd att köpa plaggen du suktat efter.

Upplägget är enkelt: 
 
Du sätter in 100 kronor varje månad på konto 689-7417 och när du har tolv månaders insättningar på totalt 1200 kronor,  så lägger 2 Plan till lika mycket och du har nu 2400  kronor att handla för!


Du kan börja ditt månadssparande när du vill och köpa vilket eller vilka plagg och accessoarer du vill i butiken. Allt du behöver göra är att visa  kontoutdrag på dina insättningar och börja shoppa. För att få ut så mycket som möjligt av dina insättningar i 2 Plans kundklubb, så har du alltid möjlighet att boka tid hos mig så hjälper jag dig med urval och styling. Du väljer själv om du vill lägga pengarna på ett enda plagg eller om du vill ha hjälp att börja bygga en ny stil och garderob. Jag föreslår, du provar och tillsammans skapar vi det du önskar. 

Erbjudandet gäller endast på kläder, skor och accessoarer - inte porslin, ljus och övrig inredning -och  hela summan ska användas vid ett och samma tillfälle. Du löser in dina inbetalningar till ett presentkort som du sedan kan använda ett tillfälle under ett års tid.

Varmt välkomna till både kundklubb och butiken - jag ser fram emot att tillsammans med dig ta fram ditt vackraste jag.
 Åsa