Cashe design.

Cashe Design är ett nytt svenskt varumärke som vi nu har glädjen att introducera i Sverige och Europa. Kreatören Åsa Söderlund som driver butiken 2 Plan i Mälarhöjden är en av designerna bakom kollektionerna.
Retro Cashe är en barn- och damkollektion i klassisk design med hög kvalitet på både design, sömnad och kvalitet. Vi arbetar med noga utvalda tygleverantörer från Italien och det är de fantastiskt vackra retroinspirerade tygerna som bygger våra kollektioner.
Petite Cashe  är en unisex barnkollektion som heter ”Back to Basic”. Det är en genuin, tidlös och minimalistisk design, som skapats för att ge bästa möjliga bekvämlighet och rörlighet för  barnen.

cashe flower blouse.

Den här kollektionen doftar av tidlöshet och det är en klädd klassisk kollektion. De båda modellerna har lång ärm och är mycket bekväma. Naturens kraftfulla färger avspeglar sig i mönstret och med de vackra italienska tygerna i viscose och siden blir det fulländat.  

CASHE FLOWER DRESS.

Svensk design med funktion och kvalitet i ett vackert italienskt sidentyg med unikt blommönster. En klänning som passar lika bra till vardag som till fest. 
Klänningen har bra passform och sitter fint på både långa, korta, smala och kurvigare kroppar. Bakstycket är lite längre, vilket ger en fin siluett och den långa ärmen har en manschett med dekorativa pärlemorknappar. 

cashe sidensjalar.

REtro cashe.

Retro Cashe barnkollektion med noga utvalda vackra retroinspirerade tyger från 70- talet har en tidlös och klassisk design som prioriterar funktion och kvalitet, för att barnen ska känna sig bekväma i plaggen.

retro Cache skjorta.

En härlig pojkskjorta i Paisleymönster som förgyller både fest, bröllop och vardag.

pearl dress.

Den här skräddade klänningen i Paisleymönster passar fint till fest och bröllop, men går också utmärkt att använda till vardags.

Petite cashe.

Petite Cashe är ett unisex varumärke med en babykollektion som heter ”Back to Basic”.
Det är en kollektion i mjuka följsamma naturmaterial som känns behagligt mot huden.
Den tidlösa och minimalistiska designen har skapats för att ge bästa möjliga bekvämlighet
för  barnen. Funktion och kvalitet gör att modellerna alltid kommer att kännas aktuella. Kollektionen består av body, pyjamas, sov- och lekdress, handduk med huva för mysiga
lässtunden efter badet. Alla modeller har guldkantade sömmar och ett handmålat tryck.

Nytt från Cashe!

Snygga basplagg är det vi använder mest av det vi har garderoben!
Vi vill att du ska känna dig fin, elegant, representativ, cool eller casual hela dagen.
Modellerna passar även för kurviga, större byst, gravida och ammande tjejer och kvinnor. Draperingen med en dekorativ pärlemorknapp i midjan, gör magen lite  mindre.
Den här kollektionen består av tre nyckelplagg som vi kallar ”Must Have” och det innebär att det är användbara plagg som du kan kombinera för olika tillfällen både till jobbet, fritid och fest. Nyckelplaggens artikelnamn är ”Button dress”, ”Button top”, ”Button Coat/ Tunic”.

 Button dress.

BUTTON BLOUSE.