collage_object

Cashe design.

Cashe Design är ett nytt Svenskt varumärke som vi nu har glädjen att introducera i Sverige och Europa. Kreatören Åsa Söderlund är en av designerna bakom kollektionerna och driver butiken 2 Plan i Mälarhöjden
Retro Cashe är en barn och damkollektion med klassisk design med hög kvalitet på både design, sömnad och kvalitet. Vi arbetar med Italienska noga utvalda tygleverantörer där de fantastiskt vackra retro inspirerande tygerna bygger våra kollektioner.
Petite Cashe- är en unisex barnkollektion som heter ”Back to Basic”. Det är en genuin, tidlös och minimalistisk design som skapats, för att ge bästa möjliga bekvämlighet och rörlighet till barnen.

cashe flower blouse.

Den här kollektionen doftar av tidlöshetoch det är en klädd klassisk kollektion. De båda modellerna har lång ärm och bekvämlighet blir på topp. Naturens starka kraftfulla färger speglar sig i mönster bilderna och med vackra italienska tygerna i viscose och siden blir det fulländat.  
 

CASHE FLOWER DRESS.

Svensk Design med funktion och kvalitet som klänning för vardag och fest. Det vackra italienska sidentyget med ett unikt blommönster. Klänningen har en bra passform och passar både för små och stora storlekar. Den är lite längre bak vilket ger en fin siluett samt att den långa ärmen. Ärmen avslutas med en manchshett med dekorativa pärlemorknappar. 

cashe sidensjalar.

REtro cashe.

Retro Cashe,Barn och damkollektion med noga utvalda vackra retro inspirerade tyger från 70- talet. har en tidlös och klassisk design där även funktion och kvalitén har prioritet för att barnen ska kunna känna sig bekväma i plaggen.

retro Cache skjorta.

En härlig pojkskjorta i Paisleymönster som förgyller både fest, bröllop men som också förgyller vardagen.

pearl dress.

Den här skräddade klänningen i Paisley mönster passar till fest och till bröllop mm.. Men passar även utmärkt att användas i vardagen.

Petite cashe.

Petite Cashe - är ett unisex varumärke med en barnkollektion som heter ”Back to Basic”. Det är en kollektion i mjuka följsamma naturmaterial som känns behagligt mot kroppen, med guldkantade sömmar och ett handmålat tryck.
Det är en genuin, tidlös och minimalistisk design som skapats, för att ge bästa möjliga bekvämlighet och rörlighet till barnen. Det gör att modellerna alltid kommer att kännas aktuella.
Funktion och kvalitet skapar bra förutsättningar till barnens välmående och lekfullhet.
Kollektionen består av body, pyjamas, sov- lekdress, handduk- för mysiga lässtunden.

Nytt från Cashe!

Snygga basplagg är det som vi mest annvänder i vår garderob!
Vi vill att du ska känna dig fin, elegant, representativ, cool, eller casual hela dagen.
Modellerna passar även för kurviga, större byst, gravida och ammande tjejer/kvinnor. Drapering med en dekorativ pärlemorknapp i midjan, gör att en mage syns mindre.
Den här kollektionen representerar 3 stycken nyckelplagg som vi kallar ”Must Have” och det innebär att det är användbara plagg som du kan kombinera för olika tillfällen vardag, fest och fritid.
Nyckelplaggens artikelnamn är ”Button dress”, ”Button top”, ”Button Coat/ Tunic”.

 

 Button dress.

BUTTON BLOUSE.