1 2 3 4

Mateus

Modern svensk design i keramik i färgstarka kollektioner där formen förstärks med de vackra handmålade produkterna.Keramiken tillverkas och handmålas i Portugal och varje konstnär målar ett sett på 6st vilket skapar skiftningar i olika leveranser. Njut av hantverkets magiska kraft och komponera din egen mix med Basic,
Bubble och Lace.

Om varan är tillfälligt slut kan vi beställa den kontakta oss på butiken@2plan.se

The Basic Collection

Den här baskollektionen kombinerar du de delar som passar hos just dig i din vardag och fest. Kollektionen är också tänkt att kunna kombinera med Bubble och Lace. I all enkelhet får de handmålade keramiken sin magiska ”touch”. 

The Bubble Collection

Den senaste kollektionen från Mateus med attityd. Den utsökta coola bubbeleffekten blir en utstickare på bordet och passar superfint ihop med baskollektionen. Till Lace kollektionen blir det effektfulla inslag.

The Lace Collection

Den klassiska tilltalande Lace ett spetsmönster med karaktär bli både ett tufft och vackert inslag på ditt bord. I kollektionen finner du vackra produkter som mixas med varandra eller med Basic och Bubble kollektionen. De handmålade produkterna med magisk ”touch” ger dig lust att skapa din egen sammansättning av keramiken.